019-31 50 50 | info@lindbergsbuss.se
Glanshammarsvägen 82, Örebro  |  Kontakta oss

Expressbuss

Direktlinjen mellan Närke och Stockholm

Resebolaget Lindbergs Buss har haft en direktlinje mellan Kumla, Örebro och Stockholm i så många år att vi inte minns när vi började. 

Från och med januari 2019 kör expressbussen resenärer även från Lindesberg och Nora. Restiden till Stockholm beräknas till drygt tre timmar med Cityterminalen i den kungliga huvudstaden som slutstation.
 
Linjen har blivit ett viktigt affärsben för oss. Varje år reser tiotusentals med bussarna mellan Närke och Stockholm. Nu möjliggör vi för fler resenärer att ta bussen till och från huvudstaden genom nya avreseorter - Lindesberg och Nora samt att vi även hämtar upp i Hallstahammar.

Ju fler privatbilister som fyller bussarna, desto större blir miljönyttan. Om en buss har 20 passagerare är utsläppen betydligt mindre än om alla skulle åka i halvfulla personbilar. Dessutom kör våra bussar på fossilfritt drivmedel.
​​​​​​​
Jobbpendling, veckopendling och dagpendling förekommer, men den största gruppen är de som åker och shoppar eller hälsar på släkt och vänner över helgen. Resandet är väl spritt under året men vid lov och storhelger ökar det, då händer det att två bussar sätts in på turerna för att klara antalet resenärer. På somrarna sätts sträckan efter årstidens behov, då är exempelvis Gröna Lund slutdestination.

​​​​​​​Läs mer på www.expressbuss.se