019-31 50 50 | info@lindbergsbuss.se
Glanshammarsvägen 82, Örebro  |  Kontakta oss

Skriv din rubrik här

Skriv din underrubrik härLäs mer

Skriv en text som passar med resan. Lycka till!

Kay Pollaks film Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på biograferna, den fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa utlänska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkära Björn Kjellman, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christoffer Wolter, den nya talngen Tuva B Larsen med flera samt en stor orkester och ensemble. Allt i regi av Markus Virta.

Årets stora musikalupplevelse - en påkostad och hjärtvärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Reseprogram
Vi åker kl 08.00 från Örebro, för övriga påstigningar se nedan. Vi beräknas vara i Stockholm kl 11.00.
På resan till Stockholm serverar vi kaffe och fikabröd. Väl uppe i Stockholm finns tid för att äta lunch. Föreställningen börjar kl 15.00. Det är gångavstånd från centrala Stockholm till Oscarsteatern. Alla tar sig till teatern själva. Adressen är Kungsgatan 63.
Vi hämtar upp direkt efter föreställningens slut. Föreställningen pågår i ca 2 tim 55 min (inkl 25 min paus).

På resan hem serverar vi vår berömda ”lindbergare”, en landgång med dryck.

Möjlighet till övernattning
När du åker på musikal- och teaterresor med oss kan du välja mellan ordinarie tur och retur samma dag eller så hjälper vi dig med att boka hotell för övernattning samt returresa hem dagen efter med vår Expressbuss.

På söndagar går vår Expressbuss från Cityterminalen kl 16.00 eller kl 18.00. Var bara uppmärksam och titta på monitorerna från vilken gate bussen går ifrån. Det kan variera från helg till helg.

OBS! Önskar du övernattning och retur med vår Expressbuss istället för ordinarie hemresa så ringer du 019-31 50 50 för bokning.
Boka din resa

Så som i himmelen

Datum
9 mars
Reslängd
1 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
1 395 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål

​​​​​​​

​​​​​​​


​​​​​​​Mamma Mia - The Party


​​​​​​​
​​​​​​​


​​​​​​​Polen


​​​​​​​
​​​​​​​


​​​​​​​Hurtigruten