019-31 50 50 | info@lindbergsbuss.se
Glanshammarsvägen 82, Örebro  |  Kontakta oss

Jul på Liseberg 

Följ med till en förstrollande värld Läs mer

I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till en gnistrande vacker vintersaga. Ta varandras händer och gå på klappjakt bland julmarknadens bodar. Få upp värmen i vintervakna karuseller och hälsa på i Kaninlandet. Njut av den klassiska julsagan berättad på is, bli en del av magisk sagojakt i Medeltidsbyn och lämna din önskelista till självaste Tomtefar.

Finns det något som ger mer julstämning än att strosa runt på en julmarknad? Frestas av hemlagat julgodis, brända mandlar och rykande varm choklad bland blänkande juldekorationer, handstöpta ljus och julbordets delikatesser. 
När tårna börjar kännas kalla är ni varmt välkomna in för att värma er med ett glas rykande Glühwein eller njuta av julinspirerade menyer på Tyrolen och på  familjevänliga Järnvägsrestaurangen. Runt omkring i parken finns många vintervänliga karuseller att få upp värmen i. 

Liseberg julmarknad har något för både vuxna och barn 
Reseprogram Vi åker kl 09.00 från Örebro. Vi beräknas att vara i Göteborg ca kl 13.00 och vi släpper av intill Liseberg . Hemresan sker kl 18:00
och då serveras landgång och dryck .

Entrén till Liseberg ingår ej !


Boka din resa

Jul på Liseberg 

Datum
7 december
Reslängd
1 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
525 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål