019-31 50 50 | info@lindbergsbuss.se
Glanshammarsvägen 82, Örebro  |  Kontakta oss

Kroatien & Adriatiska havet

Kvarnerviken är kanske den vackraste kroatiska kustenLäs mer

Att resa till Kroatien blir mer populärt för varje år och det är verkligen ett resmål som är lätt att förälska sig i. Landet har det mesta man kan önska sig för en innehållsrik och avkopplande semester. 

 Här finns kristallklart vatten, intressanta sevärdheter och god mat – dessutom är Kroatien mycket prisvärt!
Crikvenica är en stad som har en lång tradition inom turism och staden är fylld av vänliga invånare. Fina stränder, läckra lokala delikatesser och bra shopping. Staden ligger i Kvarnerviken i Adriatiska havet , en del som många säger är den vackraste kroatiska kusten. Crikvenica är uppkallad efter kyrkan (crkva) Paulineklostret som uppfördes av Nikola Frankopan 1412. 
Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Vissa förändringar i programmet kan komma att ske.

Dag 1 

​​​​​​​Vi lämnar respektive hemort tidigt på morgonen och åker sedan genom Sverige ner till Trelleborg. Där tar vi nattfärjan till Travemünde. Vi installerar oss i våra hytter och äter sedan en god middagsbuffé på färjan.
I båtresan med TT line ingår del i B2 insideshytt  och kvällsbuffé

Dag 2

Vi äter en god frukostbuffé på   båten och sedan fortsätter vi resan söderut genom Tyskland. Vi kommer fram till Ingolstadt och tar in på Inter City Hotel för middag och övernattning

Dag 3

​​​​​​​Vi äter frukost på hotellet och sedan går resan vidare genom Österrike till Kroatien. Vi kommer att få se mycket vackra vyer efter vägen när vi kör genom Alperna. Under eftermiddagen är vi framme i Crikvenica. Vi checkar in på Hotel International där vi  senare  serveras vår första middag

Dag 4-12

Nu tillbringar vi en vecka på Hotel International med sol, bad, promenader i hamnen, besök på restauranger och caféer. Crikvenica har mycket att erbjuda och det finns något för alla smaker. Programmet är fritt,  2 heldagsutflykter enligt program ingår.

Dag 13

Efter en stadig frukost är det dags att ta farväl av Kroatien och börja hemresan till Sverige igen.
I Ingolstadt tar vi återigen in på Inter City Hotel för middag och övernattning.

Dag 14

Vi börjar dagen med frukost på hotellet och fortsätter vår väg  genom Tyskland mot Travemünde där vi tar nattfärjan till Trelleborg. På kvällen serveras middagsbuffé på färjan

Dag 15

​​​​​​​Dagen startar med en frukost på båten och sedan rullar vi återigen genom det vackra Sverige hem till våra respektive hemorter. Vi beräknar att vara hemma igen på kvällen, nöjda och belåtna med många goda minnen med hem i bagaget!
Boka din resa till

Kroatien

I samarbete med Siljan Buss Dalarna som är teknisk arrangör.
Datum
21 augusti
Reslängd
14 dagar
Transport
Buss & båt 
Pris fr.
14 500 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål