019-31 50 50 | info@lindbergsbuss.se
Glanshammarsvägen 82, Örebro  |  Kontakta oss

 





Läs mer

Succémusikalen från Broadway och West End – kommer äntligen till China Teatern i Stockholm.
Musikalen Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern under våren 2021. Då avlöser de klassiska hitlåtarna varandra - Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare.

​​​​​​​
Redan 1977 kom dansfilmen Saturday Night Fever med John Travolta i huvudrollen. Samtidigt fick Bee Gees sitt definitiva genombrott och plattan såldes i över 40 miljoner exemplar, vilket gjorde den till det mest sålda soundtracket genom tiderna. Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, discokulan, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva -åtminstone till nästa dag. Allt är på plats när succémusikalen Saturday Night Fever kommer till China Teatern i en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort fokus på kärleken till dans. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. 
Räkna med discofeber i Stockholm hösten 2020!

Reseprogram
Vi åker kl 09:00 från Örebro, för övriga påstigningar se nedan. Vi beräknas vara i Stockholm ca 12:00
På resan till Stockholm serverar vi kaffe och bulle/kaka. Väl uppe i Stockholm finns tid för att äta lunch. Föreställningen börjar kl 15.00
Det är gångavstånd från centrala Stockholm till . Alla tar sig till teatern själva. Adressen är Berzelli Park 9 vi i hämtar upp direkt efter föreställningens slut.
På resan hem serverar landgång med dryck.



Möjlighet till övernattning
Önskar du övernattning och retur med vår Expressbuss istället för ordinarie hemresa, så ringer du 019-31 50 50 för bokning.​​​​​​​


Bokningen är bindande ​​​​​​​
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål