019-31 50 50 | info@lindbergsbuss.se
Glanshammarsvägen 82, Örebro  |  Kontakta oss
Höstens förtrollande musikalkomedi med Peter Jöback

Häxorna i Eastwick  
Läs mer

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm.


​​​​​​​Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

​​​​​​​Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…
 Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi.
Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.
Reseprogram
Vi åker kl 09:00 från Örebro, för övriga påstigningar se nedan. Vi beräknas vara i Stockholm ca 11:45
På resan till Stockholm serverar vi kaffe och bulle/kaka. Väl uppe i Stockholm finns tid för att äta lunch. 
Vi hämtar upp er i god tid för vidare transfer till Cirkus Föreställningen börjar kl 15.00. 
Vi hämtar upp direkt efter föreställningens slut. Föreställningen pågår i 2 tim och 35 min inkl pause.

​På resan hem serverar vi landgång med dryck.

9 november      Läktare Kat B 


Möjlighet till övernattning
Önskar du övernattning och retur med vår Expressbuss istället för ordinarie hemresa, så ringer du 019-31 50 50 för bokning.​​​​​​​


Bokningen är bindande 

Boka din resa

Häxorna i Eastwick

Datum
9 november 
Reslängd
1 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
1495 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål