019-31 50 50 | info@lindbergsbuss.se
Glanshammarsvägen 82, Örebro  |  Kontakta oss


Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.

​​​​​​​
Malena Ernman med sin yngre dotter Beata Ernman gör tillsammans musikalen "Forever Piaf"!
Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män. 
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen…
Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

Reseprogram Hösten  2020
Vi åker kl 09.00 från Örebro,  Vi beräknas vara i Stockholm kl ca11:30
På resan till Stockholm serverar vi kaffe och fikabröd. Väl uppe i Stockholm finns tid för att äta lunch. Föreställningen börjar kl 16.00.
Vi kommar att ha transfer från cityterminalen kl 15:00 till Göta Lejon ( Götgatan 55)
Vi hämtar upp direkt efter föreställningens slut. Föreställningen pågår i ca 1 tim 30 min utan paus.

​​​​​​​Biljetter är Kategori A
14 november Parkett kategori A 

På resan hem serverar vi landgång med dryck.

Möjlighet till övernattning
När du åker på musikal- och teaterresor med oss kan du välja mellan ordinarie tur och retur samma dag eller så hjälper vi dig med att boka hotell för övernattning samt returresa hem dagen efter med vår Expressbuss.

​OBS! Önskar du övernattning och retur med vår Expressbuss istället för ordinarie hemresa så ringer du 019-31 50 50 för bokning.
Boka din resa

Forever Piaf

                                                                                                                           
Datum
14 november 
Reslängd
1 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
1495 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål