Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!


Tips!

NORDEN

pumpor.jpgSKAGEN 15-17/5

Vi kommer att uppleva Skagen med dess härliga miljö, grenen där de två haven Kattegatt och Skagerack möts, pulserande hamnliv och danskt gemyt.  Välkommen med på en resa till ”lysets land” på norra Jylland.

Läs mer >

pumpor.jpg

UPPLEV DET MÄKTIGA LANDSKAPET LÄNGS NORGES KUST,

HURTIGRUTEN & NORSKA FJORDAR MED ATLANTERHAVSVEIEN 28/7-1/8

En av höjdpunkterna är Atlanterhavsveien som sammanlänkar de små kustsamhällena mellan Molde och Kristiansund. Få länder i Europa har en sådan fascinerande natur som Norge. Resan går genom Gudbrandsdalen ”The Golden Route” med sin trolska natur med höga berg, vackra dalgångar, porlande vattenfall och vilda forsar.  Under vår resa får vi uppleva ”världens vackraste sjöresa” med Hurtigruten. På slingrande vägar fortsätter resan på Norges kanske mest kända vägsträcka - Trollstigen. Läs mer >

EUROPA

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgPÅSKMARKNAD I LÜBECK 30/3-1/4

Vi svenskar är mest bekanta med julmarknaderna i Tyskland men för tyskarna själva är påsken en lika stor högtid att handla under festliga marknadsformer. Stånd med souvenirer, påskpynt, mat och dryck avlöser varandra. Du kan också prova typiska Tyska specialiteter i en aldrig sinande ström.

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpg

VÅRENS STORA BLOMSTERFEST

HOLLAND MED KEUKENHOF 17-22/4 & 23-28/4

Holland om våren är en fantastisk upplevelse för alla blomsterälskare! Den vackra blomsterparken Keukenhof bjuder oss på en skönhetsupplevelse utan motstycke.  Vi njuter av tulpaner, narcisser, hyacinter och andra vårväxter. Låt drömmen bli sann och följ med till Europas blomsterland nummer ett!

Läs mer >>

Lisse-Keukenhof-2-Foto-wwwhollandcom.jpgBERLIN - EN STAD FYLLD MED UPPLEVELSER 24-28/5

Det är en glädje att komma till Berlin idag, en av Europas allra mest spännande huvudstäder. Drygt tjugo år efter Berlinmurens fall möter oss en av världens grönaste och modernaste storstäder. Ett pulserande folkliv med människor från hela världen runt Brandenburger Tor och på Unter den Linden. 

Vi besöker även skogsområdet Spreewald som folkgruppen sorberna förvandlat till ett nätverk av kanaler.

Läs mer >>

FLYGRESOR

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

6211.jpgWHISKYRESA I SAGOLIK MILJÖ, SKOTTLAND

MED FLYG & BUSS 10-15/5

Skottland är ett mäktigt land med oslagbar natur. Vi smakar på whiskydestilleriernas värmande utbud samt lär känna landets sevärdheter, historia och kultur. Vi kommer även få se lite av huvudstaden Edinburghs historia och charm. Följ med oss på vår whiskyresa till Skottland och få ett minne för livet.

Läs mer >>

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

ITALIENS HJÄRTA ROM - SORRENTO - CAPRI

MED FLYG & BUSS 13-20/9

På denna resa besöker vi välkända platser som Rom med sina sevärdheter och storstadspuls, intressanta Pompeji, den vackra Sorrentobukten samt natursköna Capri. Har du en gång varit i Italien kommer du alltid att längta tillbaka.

Läs mer >>

101_0120.JPG

VANDRA PÅ MALLORCA MALLORCA - EN KLASSIKER SOM ALLTID ÄR LIKA AKTUELL

MED FLYG & BUSS 16-23/10

Följ med på en vandringsresa där vi kombinerar både nytta och nöje under semestern.  Att vandra är en skön och omväxlande motionsform och du får se sidor av resmålet du aldrig ser från stranden eller poolkanten. Denna kuperade lilla ö i västra Medelhavet erbjuder både vackra vandringar med storslagen och varierande natur och ett mycket rikt kulturliv.

Läs mer >>

TEATER

lenaphilipsson.jpgMACKEN - TV-SERIEN PÅ SCEN 5/5

Överallt vid en väg ligger en mack. Den heter Roys och Rogers bilservice. Dit kommer en gång en man med en vit Opel. Ring mej sen! säger Roy. Annars händer ingenting. Macken ligger där den alltid har legat. Överallt. Och Roy och Roger förblir precis likadana som dom alltid har varit. Precis som alla andra bilreparatörer.

Läs mer >>

lenaphilipsson.jpgBJÖRN SKIFS - BITAR UR MITT LIV 31/8

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. I slutet av sommaren 2018 uppträder Björn Skifs på Skansen och Solliden-scenen med en helt ny show som han kallar ”Bitar ur mitt liv”.

Läs mer >>


RESEVILLKOR

 

1pdf Allmänna resevillkor

 

1pdf Särskilda resevillkor

 


 

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB