KOMBINERADE FLYG- OCH BUSSRESOR

2018

Berninaexpressen-(14).JPG

MÅ-BRA-RESA MED ALL INCLUSIVE KIRCHBERG - TYROLEN - ÖSTERRIKE,

MED LFYG & BUSS 5-11/8 

I år erbjuder vi en resa till det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike. Här bjuds vi på fina upplevelser i ett landskap med pittoreska byar som ligger naturskönt mellan alptoppar och imponerande berg.  Följ med oss på härliga upplevelser i Tyrolen! En resa med avkoppling samt intressanta utflykter. På vårt hotell har vi all inclusive under eftermiddagarna.

Läs mer >>

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

ITALIENS HJÄRTA ROM - SORRENTO - CAPRI, MED FLYG & BUSS 13-20/9 2

På denna resa besöker vi välkända platser som Rom med sina sevärdheter och storstadspuls, intressanta Pompeji, den vackra Sorrentobukten samt natursköna Capri. Har du en gång varit i Italien kommer du alltid att längta tillbaka.

Läs mer >>

fontana-di-trevi-kvaell.jpg

FÄRGSTARKA OCH OEMOTSTÅNDLIGA PROVENCE

PROVENCE MED FLYG & BUSS 30/9-5/10 

Provence klingar onekligen romantiskt i mångas öron och har beskrivits i ett antal böcker och filmer. Skimret av lavendel och knotiga olivträd är för evigt förknippade med regionen. Vi upplever bl a pittoreska Arles, anrika Avignon med sitt mäktiga påvepalats som är en av de största byggnaderna från europeisk medeltid, kända vinodlingar i Châteauneuf-du-Papes samt naturområdet Camargue.

Läs mer >>

6211.jpgCHARMIGA LISSABON OCH PORTUGALS RIVIERA ALGARVE

MED FLYG & BUSS 8-17/10

I Lissabon upplever vi i de gamla stadsdelarna en tidlös skönhet i husens handmålade kakelväggar, balkongernas smide och de trånga grändernas charm. Längs affärs- och paradgatan Avenida da Liberdade möter vi som kontrast det moderna Lissabon. På den soldränkta Algarvekusten breder den 16 mil långa stranden ut sig och längs den ligger charmiga städer och samhällen som ett pärlband.

Läs mer >>

6211.jpgMADEIRA - ATLANTENS PÄRLA

MED FLYG & BUSS 3-10/11

Res med oss till den gröna ön Madeira i Atlanten och upplev stadsvandring i Funchal, levadavandring och spännande utflykter. Vackra och intressanta Maderia erbjuder en storslagen natur med rik blomsterprakt och underbara vyer.

Läs mer >>

101_0120.JPG

VANDRA PÅ MALLORCA MALLORCA - EN KLASSIKER SOM ALLTID ÄR LIKA AKTUELL

MED FLYG & BUSS 16-23/10

Följ med på en vandringsresa där vi kombinerar både nytta och nöje under semestern.  Att vandra är en skön och omväxlande motionsform och du får se sidor av resmålet du aldrig ser från stranden eller poolkanten. Denna kuperade lilla ö i västra Medelhavet erbjuder både vackra vandringar med storslagen och varierande natur och ett mycket rikt kulturliv.

Läs mer >>

Obs! Flygresorna bör bokas tidigt.

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!

 

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB