Danmark/Köpenhamn/Öresundsbronreims katedralen notre dameTulpanerGeiranger-(3).jpgToscana/PisaTyskland/Stralsund & RügenBremenKryssning

~ 2018 ~

Längtar du efter att resa?

Följ din längtan!

Med anledning av regeringens beslut att tillfälligt införa yttre gränskontroller vill bara påminna om att våra resenärer ska kontrollera att de har giltiga ID-handlingar med sig på kommande resor.

Läs gärna Regeringens/Polisens senaste uppdateringar om rådande läge!

  Tips!

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigSCHWERIN & WISMAR JULMARKNAD 29/11-2/12

Den förtrollande gamla staden Schwerin ger rofylldhet och gemytlighet. Julmarknaden sträcker sig runt Rådhustorget och gågatan Mecklenburger Strasse. På julmarknaden i Wismar strosar vi omkring och myser i den gamla svenskstaden med sin sagolika atmosfär.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigROSTOCK JULMARKNAD 30/11-2/12

I den gamla hansastaden Rostock arrangeras årligen norra Tysklands största julmarknad. Hela Gamla stan och Kröpeliner Strasse fylls med mer än 200 försäljningsstånd.

Läs mer >>

 

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigBERLIN JULMARKNAD 6-9/12

Det är under jultid som det glittrar och sprakar som allra mest i staden. Här finns en julmarknad i varje stadsdel, så utbudet är minst sagt stort. Stadens vackra julmarknader garanterar en fantastisk julstämning och bra shopping.

Läs mer >>

 

weihnachten in lübeck - photo by ltm jens koenigLÜBECK JULMARKNAD 7-9/12

Den medeltida stadsbilden glittar av juldekorationer.  Lübecks Weihnachtsmarkt är kanske den tyska julmarknaden som är mest känd i Sverige. Den är traditionell med utställare från hela Tyskland.

Läs mer >>

 

packa-resvaeska.JPGResväska roeda-resvaeskor.jpg

Ring 019-315050 för bokning eller vid frågor.     

© Lindbergs Buss AB